A fejlécet nagyon szépen köszönjük Miss Me-nek :))

2013. március 6., szerda

Bemutatás

Sziasztok!Ahogy látjátok új blogot indítottunk.Ez nem egy megszokott történet lesz.Egy 17 éves lány megpróbáltatásokkal teli életéről fog szólni,lesz benne One direction de mégse.Szóval,ez a I need a Hero testvér blogja,ha úgy vesszük.
Üdv:Amy és Liza♥

Katie Green
Kate
17 éves.Egy London melletti kisvárosban él anyukájával.Egy vadóc lány,aki csak a mának él.Folyton belekeveredik valamibe,legjobb barátnőjével együtt.Unokatestvérével Daviddel egyáltalán nem tartja a kapcsolatot.


Janett Green
Janett néni
45 éves.Katie anyukája,Hanry húga.Ingatlanügynökként dolgozik Londonban.Egész jól viseli lánya lázadó életmódját.Andrewval nagyon jó barátok.A két család rengeteget van együtt.


Alexa Parker
Lexi
17 éves. Londonban él bátyjával és apukájával.Anyukája még kisebb korukban elköltözött New Yorkba.Mindig is a fiúkkal jött ki jobban,és nem arról híres,hogy jól viselkedik.Nem az a tipikus rossz gyerek, de nem is jó.Legjobb barátnője Katie.Davidet az első perctől kezdve kedveli, de igyekszik nem kimutatni.



Eric Parker 
Bátyus,Idióta
21 éves, idősebb testvér.Vigyáz a kishúgára,igyekszik megakadályozni,hogy Alexa rossz körökbe kerüljön és kiműveljen valamit,de néha még neki sem megy.Pedig ő az egyetlen,akire Alexa hallgat.Bármelyik lányt megkaphatná külsejének köszönhetően,de ő az igazira vár.

Andrew Parker
Mr Parker
45éves.Egyedül neveli gyerekeit,miközben ügyvédként dolgozik.Ha teheti mindig közös programokat szervez a gyerekeivel.A sűrű programjába mindig talál legalább egy órát arra,hogy a gyerekeivel beszélgessen.

Melissa Smith
Mel,Mrs Smith
45 éves.New Yorkban él,egy újság tulajdonosa és főszerkesztője.Próbálkozik a gyerekeivel találkozni,de sajnos ez nehezen megy neki,mert mindkét csemetéje neheztel amiatt,hogy ott hagyta őket évekkel ezelőtt New York miatt.

Alyson Gray
Lis
19 éves.Alexa és Eric nagyon régóta ismerik.Sokat lógnak együtt.Alyson Eric nagyon jó barátja az általános óta.Eric annak nagyon örül,hogy Alyson van a húgával.

Nathaniel Black
Nate
17éves Alexa osztálytársa.Ő az a srác aki minden lány álma, de ő ezzel nem törődik.Szinte mindig Parkeréknél lóg.Alexa mindig vele keveredik bajba.

Benjamin Rhone 
Ben
16 és fél éves.Nate és Alexa osztálytársa,pár hónappal fiatalabb.Ő az aki nem engedi, hogy hülyeségeket csináljanak a barátai,érettebben gondolkozik.Igyekszik őket visszafogni,de nehéz.Ha barátai bajba kerülnek akkor Ben jön és kihúzza őket a bajból.Hármuk közül ő a legokosabb.Mindig segít Alexának a házi megírásában. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése